duminică, 3 aprilie 2011

Viitorul: Astazi! "Drive me Home: Mobilier Fabio Luciani pentru Aston Martin"


Designerul Fabio Luciani a folosit Aston Martin ca sursa de inspiratie pentru prima colectie de mobilier Aston Martin "Drive Me Home". Folosind materiale avansate, precum carbonul si kevlar-ul, colectia reprezinta o solutie integrata pentru casa, birou, un lounge Aston Martin sau reprezentanta.
Celebrul producator auto va prezenta primele piese din colectia sa de mobilier la editia aniversara de 50 de ani a targului de profil "Salone Internazionale del Mobile Milano". Pe langa creatiile Fabio Luciani, in colectie sunt incluse un sezlong proiectat de designerul Mirko Tattarini si o canapea semnata Emanuele Canova.
Cele doua piese de mobilier Aston Martin au putut fi deja admirate, acestea fiind expuse in premiera mondiala la Starhotel Rosa Grand Milano.
Colectia Aston Martin "Drive me Home", exclusiv fabricata in Italia, reprezinta sinteza avansata a tehnologiilor industriale si mostra de combinare exclenta a fibrei cu carbonul, kevlarul, casmirul, lemnul, pielea si lana.
Colectiile de mobilier Aston Martin Interiors sunt produse si distribuite de Formitalia Luxury Group spa, companie care detine drepturile exclusive la nivel mondial.
Liniile unduitoare si materialele high-tech ale acestor piese vor fi pe placul ambelor sexe, facand mai usoara alegerea unei canapele.
Daca esti fan Aston Martin vei dori sa aduci spiritul marcii in casa ta. Pasionatii isi amintesc de sofaua Aston Martin DB6 in editie limitata, lansata in 2008 de Aston Martin Heritage Designs. Desi aceasta nu era fabricata dintr-o piesa originala Aston DB6, designerii au creat o replica exacta.
Canapea cu doua locuri venea "echipata" cu o discreta placuta de inmatriculare gravata cu numele proprietarului. Sofaua in editie limitata si personalizata era estimata in 2008 la un pret de 7.300 dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu